Sanda Bogunovic

Biografija

Dr Sanda Bogunović Stojičić je rođena 1966. godine u srcu Beograda. Diplomirala je na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Specijalizaciju iz oftalmologije završila je kao klinički specijalizant na Očnoj klinici u Beogradu, a 1998. položila je specijalistički ispit sa odličnim uspehom

Karijera

Stalno je zaposlena na Neurohirurškoj klinici Univerzitetskog Kliničkog centra Srbije, gde obavlja funkciju šefa ambulante za neurooftalmologiju. Tokom dugogodišnje karijere, obavila je preko 30,000 neurooftalmoloških pregleda pacijenata iz zemlje i inostranstva, uključujući i preglede pacijenata lečenih gama i sajber nožem.

Usavršavanje

Dr Sanda Bogunović Stojičić je član Udruženja Oftalmologa Srbije, Srpskog lekarskog društva i EUNOS-a. Učestvovala je na mnogim kongresima u zemlji i u inostranstvu, gde je prezentovala najnovija dostignuća u toj oblasti.

Njena lista pacijenata uključuje one koji se suočavaju sa različitim izazovima poput nerazjašnjenog gubitka vida, duplim slikama, glavoboljama kao simptomom drugih ozbiljnijih oboljenja CNS-a, ispadima u vidnom polju, promenama na očnom živcu, nepravilnim zenicama i spuštenim očnim kapkom. Takođe, ona pruža svoju stručnost i podršku pacijentima sa neurohirurškim, neurološkim i određenim endokrinološkim oboljenjima, koji su kandidati za neurooftalmološki pregled.

Sanda Bogunovic Stojičić