O nama

Beogradski Oftalmološki Centar

je specijalna očna bolnica koja pruža usluge kompletnog očnog pregleda i dijagnostike, laserske intervencije na prednjem i zadnjem segmentu oka, AntiVegf terapije, kao i najsavremeniju hirurgiju katarakte, glaukoma, estetsku i funkcionalnu hirurgiju kapaka.

Osnovana 8. januara 2018. godine u Beogradu, specijalna očna bolnica Beogradski Oftalmološki Centar oko sebe okuplja stručni medicinski kadar koji je svoje znanje, veštine, iskustvo, ali i priznanja za svoj rad, sticao kako u zemlji, tako i u inostranstvu.

U samom centru grada, u ulici 27. marta broj 17-19, nalazi se prijatan i savremeno dizajniran prostor od preko 750m², u kojem su smeštene moderno opremljene oftalmološke ordinacije, dva prostrana kabineta za funkcionalnu dijagnostiku, sala za anesteziološku pripremu, laser kabinet, sale za očnu hirurgiju, kao i VIP luks bolnički apartmani.

Stalno zaposleni medicinski kadar redovno radi na daljoj edukaciji, usavršavanju, istraživanju, te učestvovanju na svim relevantnim stranim i domaćim seminarima i kongresima, kao i na uvođenju najsavremenijih dijagnostičkih i terapijskih procedura, zbog čega Beogradski Oftalmološki Centar stoji rame uz rame sa najmodernijim svetskim ustanovama, te postavlja nove standarde za sve domaće oftalmološke klinike.

Očni pregled
Očni pregled

Moto Beogradskog Oftalmološkog Centra je „Vaše oči su naša briga“, što na prvo mesto na našoj listi prioriteta stavlja Vas i Vaše zdravlje.

Naš koncept je da topli, ljudski odnos ide ruku pod ruku sa visoko profesionalnom, ekspeditivnom i pouzdanom uslugom.

Posvećenost pacijentima i njihovim potrebama, izražena empatija i visoka stručnost koja se može uhvatiti u koštac sa svakim problemom Vaših očiju, jesu naš zaštitni znak.

Dođite da vidite!

Beogradski Oftalmološki Centar
TOP