Dr Kontic i dr Zecevic

Dođite da vidite!

Osnovana 8. januara 2018. godine u Beogradu, specijalna očna bolnica Beogradski Oftalmološki Centar oko sebe okuplja stručni medicinski kadar koji je svoje znanje, veštine, iskustvo, ali i priznanja za svoj rad, sticao kako u zemlji, tako i u inostranstvu.

U samom centru grada, u ulici 27. marta broj 17-19, nalazi se prijatan i savremeno dizajniran prostor od preko 750m², u kojem su smeštene moderno opremljene oftalmološke ordinacije, dva prostrana kabineta za funkcionalnu dijagnostiku, sala za anesteziološku pripremu, laser kabinet, sale za očnu hirurgiju, kao i VIP luks bolnički apartmani.

Naš kadar odlikuje

Kontinuirana edukacija i usavršavanje

Stalno zaposleni medicinski kadar redovno radi na daljoj edukaciji, usavršavanju, istraživanju, te učestvovanju na svim relevantnim stranim i domaćim seminarima i kongresima, kao i na uvođenju najsavremenijih dijagnostičkih i terapijskih procedura, zbog čega Beogradski Oftalmološki Centar stoji rame uz rame sa najmodernijim svetskim ustanovama, te postavlja nove standarde za sve domaće oftalmološke klinike.

Naš moto

Vaše oči su naša briga

Moto Beogradskog Oftalmološkog Centra je „Vaše oči su naša briga“, što na prvo mesto na našoj listi prioriteta stavlja Vas i Vaše zdravlje. Naš koncept je da topli, ljudski odnos ide ruku pod ruku sa visoko profesionalnom, ekspeditivnom i pouzdanom uslugom. Posvećenost pacijentima i njihovim potrebama, izražena empatija i visoka stručnost koja se može uhvatiti u koštac sa svakim problemom Vaših očiju, jesu naš zaštitni znak.

Vi na prvom mestu

Vaše oči su naša briga

Posvećenost

Naše znanje u svrhu Vašeg zdravlja

Integritet

Naše iskustvo i stalno usavršavanje Vama na raspolaganju

Stručnost

Visoko profesionalna, ekspeditivna i pouzdana usluga

Upoznajte naš tim

Stručni medicinski kadar koji je svoje znanje, veštine, iskustvo, ali i priznanja za svoj rad, sticao kako u zemlji, tako i u inostranstvu.

Dr Vladimir Petrovic

dr Vladimir Petrović

Doc. dr sc. med. Marko Kontić

prof. dr Đorđe Kontić

dr Milan Vukićević

dr Rada Zečević

dr Marko Rađenović

prof. dr Siniša Avramović

dr Lidija Magarašević

dr Vladimir Draganić

Sanda Bogunovic

dr Sanda Bogunović Stojičić

dr Biljana Draganić

Dobrodošli u
Beogradski Oftalmološki centar!

U samom centru grada, u ulici 27. marta broj 17-19, nalazi se naš prijatan i savremeno dizajniran prostor od preko 750m².

Dođite da vidite!

Naša stručnost
za Vaš bolji pogled.